Simonlyvergelijken.net

T-Mobile in Oostenrijk heeft een deal gesloten met het Canadese bedrijf Fleet Complete. Dat is een aanbieder van telematica voor wagenparken en mobile workforce-technologie.

Bouw van de ‘T-Mobile Fleet Complete-oplossing’

In Oostenrijk gaan de twee bedrijven gezamenlijk een nieuwe reeks van beheeroplossingen aanbiedingen. Die oplossingen moeten klanten verbinden met alle voertuigen binnen hun wagenpark, mobiele apparaten en met medewerkers in het veld.

Met de nieuwe oplossing moet het voor ondernemers en wagenparkbeheerders mogelijk worden de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. Vooral op het gebied van efficiëntie kan volgens het telecombedrijf en Fleet Complete een inhaalslag worden gemaakt. Op die manier wordt het transport- en het bedrijfsresultaat verbeterd.

Groeien in Europa

Het is niet geheel onlogisch dat een Canadees bedrijf wil samenwerken met een Oostenrijks bedrijf. Fleet Complete wil namelijk flink groeien in Europa. Wereldwijd bedient de aanbieder van telematica zo’n 8.000 bedrijven. Ook in Amerika en thuisland Canada werkt de aanbieder samen met telecomproviders. In Canada wordt er gewerkt met Telux, in Amerika is er een samenwerking met AT&T en in Australië is er een contract met Telstra.
Volgens Sjors de Kruijf, VP Sales en Marketing bij Fleet Complete Europe past de samenwerking met T-Mobile Oostenrijk binnen de wens om te groeien in Europa. Dat zegt hij tegen Telecompaper. Volgens De Kruijf begrijpt het bedrijf ook de specifieke behoeften en problemen van klanten in Nederland, België en Oostenrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *