Simonlyvergelijken.net

T-Mobile is druk bezig met plannen voor 4G voor Thuis. Met die dienst kunnen gebruikers ook thuis profiteren van het snelle netwerk. Midden oktober geeft de provider meer details vrij, maar de aanbieder geeft op haar website wel al een voorproefje.

Onbeperkt internetten met 4G voor Thuis

Eén van de plannen van T-Mobile is dat klanten straks ’s nachts onbeperkt mogen internetten op het 4G-netwerk thuis. Daarvoor gelden tijden van 00.00 tot 06.00. Daarbij gelden downloadsnelheden tot 150 Mbit per seconde.

Consumenten kunnen de dienst de eerste maand uitproberen. Daarna is deze maandelijks opzegbaar. Ook wodt het mogelijk de bundel maandelijks aan te passen. Bij het overschrijden van het datalimiet van de bundel kan extra data worden aangekocht met de zogenaamde ‘GB-vuller’.

Succesvolle pilot

Eerder dit jaar deed T-Mobile al een succesvolle pilot met 4G voor Thuis. Daarmee wilde de provider uitvinden of het mogelijk is om 4G in te zetten als alternatief voor een vaste verbiding.

Eind juni maakte de mobiele aanbieder bekend een vervolg aan de pilot te geven. Eind vorig jaar liet T-Mobile weten 4G niet als vervanging te zien voor vast internet in buitengebieden.

Dekking binnenshuis

4G voor Thuis kan een succes worden, want de meeste providers zijn zeer tevreden over de mobiele dekking binnenshuis. Maar liefst 85 procent van de Nederlanders is tevreden of zeer tevreden, terwijl maar 5 procent aangeeft zeer ontevreden te zijn. Dat blijkt uit een meting van marktonderzoeker Telecompaper, onder de leden van zijn Consumer Panel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *