Simonlyvergelijken.net

T-Mobile heeft zondag- op maandagnacht flink uitgepakt tijdens de Amerikaanse Super Bowl. De provider was met maar liefst vier verschillende spotjes van in totaal drie minuten te zien.

30 miljoen van T-Mobile

T-Mobile sponsorde de Super Bowl met maar liefst 30 miljoen dollar. Daarmee was de Amerikaanse provider drie minuten lang te zien, met vier verschillende spots. In de spots waren vooral beroemdheden te zien die grappen maakten.
Zo was bijvoorbeeld de Canadese zanger Justin Bieber te zien. Die leidde de kijker langs de geschiedenis van de touch downs. Hij liet vooral zien hoe je touch downs kunt vieren. De American Football-spelers Rob Gronkowski en Terrell Owens waren ook te zien.

Ophef over 50 Shades of Grey-parodie

#NSFWireless

In Amerika is aardig wat ophef ontstaat over een spot met actrice Kristen Schaal. De spot, afkomstig van T-Mobile, heeft de naam #NSFWireless.

In de commercial belt de actrice met de klantenservice om te vertellen dat ze over haar databundel heen is gegaan. Ze vraagt vervolgens sensueel wat voor straf daarop volgt. Als de jongen van de klantenservice antwoordt met: “U moet bijbetalen en meer belasting en bijbekomende tarieven betalen”, kreunt de actrice. Vervolgens komt in beeld: “Wireless pain is fine, if you’re in to that sort of thing. If not, get T-Mobile One.” Reclame-experts noemen de spot ‘smakeloos’, omdat er veel jongeren naar de Super Bowl kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *