Simonlyvergelijken.net

T-Mobile heeft er in de afgelopen 3 maanden 100.000 Go Unlimited-klanten bij gekregen. Dat heeft het telecombedrijf zelf bekendgemaakt. Het abonnement biedt onbeperkt bellen, onbeperkt internetten en onbeperkt sms’en voor een vast bedrag per maand.

Eerste 100.000 nieuwe klanten bij wijziging T-Mobile

Voor T-Mobile is dit de eerste keer dat één wijziging in het aanbod van abonnementen binnen drie maanden na lancering zorgt voor 100.000 extra klanten. Het unieke aanbod van Go Unlimited is niet alleen populair bij consumenten, maar ook op de zakelijke markt.

Volgens het telecombedrijf is het abonnement zo populair omdat klanten geen zorgen meer willen over datalimieten. Daarnaast stelt het dat klanten vinden dat 30 tot 35 euro ‘een betaalbare prijs’ is. Ook wijst het bedrijf op haar netwerkprestaties.

Gebruik binnen Nederland

Uit eigen onderzoek van T-Mobile blijkt dat het Go Unlimited-abonnement vooral wordt gebruikt binnen het eigen land. In het buitenland kunnen klanten gebruikmaken van 10 gigabyte internet. Het abonnement is dan dus niet meer ‘ongelimiteerd’.

Volgens T-Mobile vinden klanten 10 gigabyte voor dataroaming genoeg. De provider voert internationaal geen ongelimiteerde abonnementen door, omdat vanaf 1 juni geldt dat klanten op dezelfde manier gebruik moeten kunnen maken van hun abonnement als thuis. Ongelimiteerd internet in het buitenland zou te kostbaar worden.

1 mei

De 10 gigabyte die T-Mobile gaat aanbieden in het buitenland, geldt alleen voor klanten die vanaf 1 mei een abonnement hebben afgesloten. Klanten die daarvoor al een abonnement hadden, blijven naast Go Unlimited zestig dagen onbeperkt roaming ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *