Simonlyvergelijken.net

Klanten van T-Mobile kunnen vanaf 6 juni gebruikmaken van onbeperkt internet met de ‘Oneindig Online’-bundel. De bundel is geschikt voor smartphones en tablets.

Onbeperkt internet

Vanaf 6 juni kunnen T-Mobile klanten de ‘Oneindig Online’ bundel bestellen. Volgens de provider hebben veel Nederlanders nu last van ‘bundelvrees’. Dat houdt in dat veel Nederlanders geen gebruik durven te maken van moderne diensten als streaming muziek of video, omdat ze bang zijn snel door hun databundel heen te zijn.
De 4G-netwerken in Nederland behoren tot de top van de wereld, maar de Nederlander kiest toch zoveel mogelijk voor Wi-Fi. De consument voelt zich bij een mobiele databundel vaak beperkt door de hoogte van de bundel. Ze krijgen anders te maken met een snelheidsverlaging, het stoppen van data of extra internetkosten.

Écht onbeperkt

Volgens T-Mobile gaat het bij ‘Oneindig Online’ echt om onbeperkt mobiel internet voor smartphones en tablets. De voorwaarde is dan wel dat de bundel ook echt op een smartphone of tablet wordt gebruikt. Er geldt geen datalimiet, geen snelheidsverlaging en er zijn geen buitenbundelkosten.

Onbeperkt, maar niet onbegrensd

T-Mobile geeft aan dat onbeperkt internet niet onbegrensd internet inhoudt. De bundel mag niet worden gebruikt voor tethering, als mobiele hotspot of als vervanger voor een vaste internetaansluiting. Voor dergelijk gebruik geldt een limiet van 20 gigabyte per maand.

De provider wil dat alle klanten op het netwerk een goede netwerkkwaliteit kunnen ervaren. Daarom is een ‘Fair Use Policy’ opgesteld. Als de mobiele internet ergens anders voor wordt gebruikt dan voor mobiel gebruik, kan de provider de verbinding afsluiten.

Duur

Het abonnement heeft een stevig prijskaartje: 90 euro per maand. Daarvoor krijgt de klant dan wel maximaal 3 simkaarten, waarvan één simkaart voor een smartphone waarmee de klant kan bellen, sms’en en internetten. De twee andere simkaarten zijn bedoeld voor tablets. Wie gebruikmaakt van het nieuwe abonnement mag straks iedere maand 2 gigabyte aan dataverkeer verbruiken in andere EU-landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *