Simonlyvergelijken.net

T-Mobile kampte sinds vrijdag met het activeren van simkaarten. Een aantal klanten kon geen nieuwe simkaart activeren, terwijl oude simkaarten wel gedeactiveerd werden. Daardoor kon deze groep klanten geen gebruikmaken van de diensten van de provider. Het probleem werd dinsdag opgelost.

Onvrede

Verschillende gebruikers klaagden op het forum van T-Mobile. Zij klaagden vooral over hoe lang het probleem duurde. Omdat de oude simkaart al gedeactiveerd was, maar de nieuwe niet geactiveerd kon worden, kon een groep klanten geen gebruikmaken van hun abonnement. Ook op techsite Tweakers werd al melding gemaakt van het probleem. Via Twitter kreeg T-Mobile ook verschillende meldingen binnen.

Met de nieuwe simkaarten waren wel noodoproepen te plegen, maar gewoon verkeer was niet mogelijk. Volgens een forummoderator van T-Mobile zat het probleem in een specifieke reeks simkaarten. Het is onbekend hoe groot die reeks was en hoeveel klanten geen gebruik konden maken van de diensten van het telecombedrijf.

Problemen met simkaarten opgelost

Een woordvoerder van T-Mobile heeft aan Tweakers laten weten dat het probleem inmiddels is opgelost. Dinsdagavond kwam de mobiele aanbieder met een oplossing. Wie nog steeds geen gebruik kan maken van de simkaart, wordt geadviseerd om het toestel opnieuw op te starten.

Voor veel klanten is opnieuw opstarten geen logische stap. De provider benadrukt daaro extra dat deze stap nodig is voordat de klant weer bereikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *