Simonlyvergelijken.net

T-Mobile heeft het afgelopen kwartaal een flinke groei doorgemaakt. Dat is te danken aan de nieuwe Go Unlimited abonnementen. De provider kreeg er in het eerste kwartaal van 2017 zo’n 69.000 klanten bij.

T-Mobile verrast met Go Unlimited

In januari van dit jaar introduceerde T-Mobile twee Go Unlimited abonnementen. Met deze abonnementen konden klanten volledig onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internetten in Nederland en de gehele Europese Unie.

Met de nieuwe abonnementen verraste de provider vriend en vijand. Nu blijkt dat onbeperkt bellen, sms’en en internetten toch niet haalbaar is. Daarom krijgen de abonnementen gewoon weer een limiet vsan 10 gigabyte.

69.000 nieuwe klanten

Volgens T-Mobile heeft de provider er dankzij de Go Unlimited abonnementen een flink aantal klanten bij gekregen. De provider heeft in het eerste kwartaal 69.000 nieuwe abonnementen getrokken.

Het abonneebestand groeide in één jaar tijd met 226.000 klanten. Netto verloor de provider 121.000 klanten omdat de provider 105.000 prepaid klanten heeft verloren.

Nederland, EU en VS

De Go Unlimited bundels gelden binnen Nederland, de Europese Unie en de Verenigde Staten. Dat de bundels ook binnen de Europese Unie gelden, heeft te maken met de nieuwe roamingregels. Vanaf 15 juni geldt dat de klant op dezelfde manier gebruik moet kunnen maken van zijn of haar bundel als thuis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *