Simonlyvergelijken.net

T-Mobile geeft tot vijftig euro korting op een T-Mobile Go abonnement. Klanten moeten daarvoor een ‘T-Mobile Samen’-groep aanmaken. Daarmee wordt het Go Unlimited abonnement al voor 30 euro per maand beschikbaar.

Ongelimiteerd bellen, sms’en en internetten met T-Mobile

Begin dit jaar kwam de provider met een ongelimiteerd abonnement. Met het T-Mobile Go Unlimited EU abonnement kunnen klanten onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internetten in Nederland en de gehele Europese Unie.

Het abonnement heeft een standaard prijs van 35 euro per maand. Dankzij de nieuwe actie kunnen klanten er zelf voor zorgen dat zij nog eens 5 euro per maand extra besparen op jhet abonnement.

Groepskorting

Met T-Mobile Samen krijgen klanten van de aanbieder groepskorting. Als meerdere klanten samen één groep vormen, krijgen zij een maandelijkse korting van 2,50 euro op hun maandelijkse factuur. De mogelijkheid tot het vormen van groepen werd vorig jaar geïntroduceerd.

De korting die de provider geeft als men zich aansluit bij een groep van iemand anders, kan oplopen tot 5 euro per maand. Het precieze bedrag is afhankelijk van het aantal leden van de Samen-groep.

Voordeel

Klanten krijgen 2,50 euro korting op nieuwe abonnementen als de groep samen met één andere persoon wordt gevormd en 5 euro korting als de groep samen met twee of meerdere personen wordt gevormd.

Iedereen in de groep krijgt korting. Dus ook de andere leden van de T-Mobile Samen-groep krijgen – afhankelijk van hun abonnement 2,50 euro tot 3 euro korting.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *