Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder T-Mobile gaat vanaf 1 februari groepskorting geven. De nieuwe mobiele functie gaat ‘T-Mobile Samen’ heten. Dat heeft de provider vandaag bekendgemaakt.

Samen
Met de dienst ‘T-Mobile Samen’ kunnen klanten van de mobiele aanbieder een groep vormen. Door een groep te vormen kunnen ze samen gratis onderling bellen. Daar bovenop krijgen klanten maandelijks korting, extra dataverkeer, of T-Mobile Extra punten.

De nieuwe dienst zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om met familie, vrienden of kennissen een groep te vormen. Alle leden van de groep kunnen gratis onbeperkt naar elkaar bellen. Ze krijgen daarnaast de keuze uit 2,50 euro korting op de maandelijkse factuur, 500 MB extra mobiel internet, of dubbele T-Mobile Extra punten.

Zelf samenstellen
Klanten kunnen zelf een groep samenstellen via My T-Mobile, op de website van de provider. Daarbij is het mogelijk om zelf een extra beloning te kiezen.

Een groep kan alleen gevormd worden door klanten van T-Mobile. Het is niet noodzakelijk dat de leden van de groep op hetzelfde adres wonen. De dienst ‘Samen’ wordt beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten.

Niet alleen voor abonnees
De dienst is niet uitsluitend voor abonnees. Ook prepaid gebruikers en zakelijke klanten kunnen er gebruik van maken. Wie prepaid belt, kan geen aanspraak maken op de maandelijkse korting, maar kan wel binnen de groep gebruikmaken van onbeperkt gratis bellen.

Zakelijke klanten kunnen zelf niet gratis onbeperkt bellen naar leden in de groep. Andere leden in de groep, die geen zakelijk abonnement hebben, kunnen de zakelijke klant wel gratis onbeperkt bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *