Simonlyvergelijken.net

T-Mobile geeft extra korting op een mobiel abonnement, bij aanschaf van specifieke smartphones. De actie geldt voor consumenten die een abonnement combineren met een Apple iPhone 6S (Plus), Apple iPhone 7 (Plus), Huawei P10 (Plus) of Sony Xperia XZs.

Korting bovenop de abonnementsprijs bij T-Mobile

Wie een abonnement afsluit bij T-Mobile en daarbij combineert met de aanschaf van een nieuwe telefoon uit het eerdergenoemde rijtje, krijgt korting bovenop de abonnementsprijs.

De provider wil vooral graag de verkoop van iPhones stimuleren. Klanten die aanschaf van één van deze smartphones combineren met een databundel van 1 gigabyte, 5 gigabyte of 10 gigabyte, krijgt drie tot vijf euro korting. De korting geldt iet voor het T-Mobile Go Unlimited EU-abonnement.

Afspraken

Mobiele aanbieders maken vaak afspraken met fabrikanten van smartphones om de verkoop van specifieke smartphones vooruit te helpen. Het is een publiek geheim dat dit regelmatig bij de Apple iPhone gebeurt. Dat zou vooral komen doordat Apple haar macht op de markt gebruikt om providers een harde doelstelling op te leggen. Andere fabrikanten hebben die macht niet of minder.

Daarnaast speelt ook mee dat iPhone-gebruikers zichtbaar meer belminuten, sms’jes en dataverkeer gebruiken. Telecombedrijven kunnen daar mee omzet uit halen. Daardoor is het aantrekkelijker om extra klanten te werven voor abonnementen met in combinatie een iPhone.

Ook afspraken met Huawei en Sony

Duidelijk is ook dat T-Mobile afspraken heeft gemaakt met Huawei en Sony. Klanten die de nieuwe Huawei P10, P10 Plus of Sony Xperia XZs aanschaffen bij de provider, krijgen ook korting op het abonnement. Hoeveel korting de klant krijgt, hangt af van het gekozen abonnement. In grote lijnen komt het neer op 1 tot 1,50 euro. De actie geldt niet voor andere toestellen; daarvoor gelden de normale abonnementsprijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *