Simonlyvergelijken.net

T-Mobile gaat livetv-commercials streamen. Dat meldt de provider zelf. De commercials worden op donderdagavond 20 april door heel Nederland op locatie opgenomen en uitgezonden. De actie is bedoeld als promotiestunt voor het 4G-netwerk van de provider.

T-Mobile’s livereclame

De ‘livereclames’ gaan zo in hun werk: ze worden donderdagavond 20 april door heel Nederland op locatie opgenomen en vervolgens via het eigen mobiele netwerk van de provider afgeleverd in de studio in Hilversum. Regisseur Johan Kramer begeleidt daar de mix van reclame, presentatie en product placement.

De reclames worden ook echt op de televisie uitgezonden. De zenders van RTL en SBS zullen de commercials uitzenden. Intussen zet T-Mobile zelf ook sociale media in; de reclames zijn op onder meer Facebook te zien.

Campagne voor Unlimited internet

Met de actie wil T-Mobile het ‘Unlimited’ datanetwerk van de provider promoten. Het telecombedrijf voert daar ook al een bredere campagne voor. Het netwerk werd als beste getest door het onafhankelijke consultancybedrijf P3 Group.

Om te onderstrepen dat het netwerk écht het beste van het land is, biedt de provider haar klanten ook nog eens 48 uur ongelimiteerd mobiel internet.

Ongelimiteerd internetten

Tussen 8 mei en 16 juni krijgen klanten een activatie-sms. Met deze sms kunnen ze twee dagen (48 uur aaneengesloten) ‘Unlimited internet’ activeren. Daarmee kan ongelimiteerd geïnternet worden.

Wie al een dergelijk abonnement heeft, krijgt een maand lang gratis films, series of documentaires. Daarvoor krijgt men toegang tot Videoland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *