Simonlyvergelijken.net

T-Mobile is inmiddels begonnen met het uitdelen van onbeperkte mobiele data. Tot en met 8 juni krijgen alle klanten van de mobiele aanbieder twee dagen gratis mobiel verkeer cadeau.

Twee dagen ongelimiteerde data bij T-Mobile

Klanten van T-Mobile krijgen twee dagen ongelimiteerde data. Zij worden door de provider via een sms’je op de hoogte gebracht zodra de gratis mobiele data wordt geactiveerd.

De provider geeft gratis data weg omdat het netwerk in april tot het beste mobiele netwerk van Nederland werd uitgeroepen. De internationale test- en benchmarkingorganisatie P3 is de initiatiefnemer van de prijs.

Wereldwijd bovenaan

Niet alleen in Nederland scoort de mobiele aanbieder goed. Ook op wereldwijd niveau staat T-Mobile bovenaan de toplijsten. Om dit te vieren, is T-Mobile begonnen met het uitdelen van twee dagen onbeperkt mobiel internet aan alle klanten.

Het telecom deelt dit cadeautje iedere dag tot en met 8 juni willekeurig uit. Uiteindelijk krijgen alle klanten een keer de gelegenheid om twee dagen land onbeperkt te kunnen internetten.

Niet allemaal tegelijk

De provider geeft het cadeau niet aan iedereen tegelijk, omdat het netwerk dan overbelast zou kunnen raken.

T-Mobile stuurt de klant een bericht zodra de ongelimiteerde data gebruikt kan worden. Het mobiele internetgebruik gaat in die twee dagen niet uit de databundel. Op die manier kunnen klanten echt twee dagen lang volledig onbeperkt mobiel internetten. Ze mogen zelf weten wat ze die twee dagen doen: ook Netflix streamen, video’s kijken en de hele dag luisteren via Spotify is toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *