Simonlyvergelijken.net

T-Mobile is blij met het Unlimited-aanbod van Tele2. De mobiele aanbieder kwam als eerste met een ongelimiteerd abonnement van 35 euro, maar Tele2 volgt nu met een soortgelijk abonnement voor 25 euro.

Ongelimiteerd bellen, sms’en en internetten

T-Mobile riep in januari een onbeperkt abonnement in het leven. Daarmee mochten klanten ongelimiteerd bellen, sms’en en internetten. Begin deze maand werd er alsnog een limiet gesteld op het internetgebruik van een zogenaamd Go Unlimited abonnement.

Daarop volgde Tele2 met een ongelimiteerd abonnement voor 25 euro per maand. Dat is tien euro onder het maandtarief van de provider die het ongelimiteerde abonnement als eerste op de markt bracht. Het ‘echte’ onbeperkte mobiele abonnement is bij de provider niet meer verkrijgbaar en Tele2 is in dat gat gesprongen.

Positieve reactie van T-Mobile

In een reactie zegt T-Mobile blij te zijn met de komst van ongelimiteerde abonnementen. Vooral de klant zou dat waarderen, en dat staat voorop, vindt de provider. Het telecombedrijf is niet bang voor concurrentie; de kwaliteit zou er hoger zijn dan bij andere providers.

Volgens de aanbieder valt een echt ongelimiteerd abonnement niet alleen te verkopen met een lage prijs. Daarmee spreekt de provider zichzelf tegen; in januari zei het nog een prijzenoorlog te willen starten met het ‘disruptieve’ aanbod van een Go Unlimited-abonnement.

100.000 klanten

T-Mobile kreeg er in de eerste drie maanden na introductie van het nieuwe abonnement 100.000 klanten bij. Volgens Telecompaper heeft 16 procent van de Nederlanders belangstelling voor een dergelijk abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *