Simonlyvergelijken.net

De gemiddelde kijktijd van de gebruikers van T-Mobile Binge On is verdubbeld. Dat meldt de Amerikaanse variant van T-Mobile, T-Mobile US.

Onbeperkt video streamen
Vorig jaar november werd Binge On geintroduceerd. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om onbeperkt video te streamen, zonder dat het ten koste gaat van de mobiele databundel.

Om er voor te zorgen dat het dataverbruik niet te hoog wordt, biedt T-Mobile streams aan in een lagere resolutie, als er niet via Wi-Fi wordt gekeken. De resolutie wordt dan verlaagd naar 480p.

Pak van zenders
Wie een abonnement op Binge On van T-Mobile heeft, kan kijken naar onder meer Netflix, Hulu, HBO Now en Fox Sports. Volgens de provider steeg het aantal dagelijkse kijkers naar content van één van deze aanbieders met maar liefst 79 procent toegenomen. Om welke aanbieder het gaat, is niet bekendgemaakt.

Gezamenlijk hebben alle gebruikers 34 Petabyte (34 miljoen gigabyte) verbruikt, sinds de lancering van de dienst. Onlangs heeft T-Mobile nog meer aanbieders toegevoegd: Amazon Video, Fox News, Univision Now en WWE network.

Nederland
In Nederland introduceert de mobiele aanbieder binnenkort een gelijksoortige dienst. Het Amerikaanse Binge On wordt vertaald naar het Nederlandse Knippr.

Voorlopig is Knippr nog niet beschikbaar; klanten van T-Mobile kunnen het systeem testen. Volgens de Nederlandse tak van de provider zal Knippr in het voorjaar van start gaan. Dan maakt de aanbieder ook bekend wat de dienst zal kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *