Simonlyvergelijken.net

T-Mobile laat klanten van Vodafone gratis overstappen. Het gaat om klanten met een abonnee voor Vodafone Thuis. De provider doet dit omdat het Vodafone Thuis onlangs heeft overgenomen.

Van Vodafone naar T-Mobile

Klanten van Vodafone krijgen de kans om gratis over te stappen naar T-Mobile. Daarbij maakt het niet uit of het huidige abonnement of de huidige mobiele telefoon al is afbetaald. Ook klanten die dus nog een betalingsverplichting hebben kunnen overstappen.

Bij de overstap is geregeld dat T-Mobile de kosten voor de afkoop voor zijn rekening neemt. Het bedrijf brengt ook geen aansluitkosten in rekening.

Duur van de actie

Hoelang de actie zal duren, is nog niet duidelijk. De provider heeft wel een speciale website online gezet. De actie is het gevolg van de overname van Vodafone door Ziggo.

Vodafone mocht van de Europese Commissie alleen fuseren met Ziggo als het de vaste activiteiten zou afstoten. Daaronder valt Vodafone Thuis. T-Mobile heeft de vaste dienst gekocht, waardoor de fusie werd goedgekeurd. Vodafone stort zich nu alleen nog op de mobiele markt. Klanten kunnen nu dus kosteloos de overstap maken naar de overnemende partij. Op het moment van de overname had de dienst zo’n 150.000 klanten.

Korting

Klanten die overstappen krijgen vijf euro per maand korting op de nieuwe abonnementen van T-Mobile: Go Basic, Go Up en Go Next. Wie al een toestel heeft bij het abonnement, hoeft deze niet af te betalen. Daarnaast hoeven klanten ook geen aansluitkosten te betalen.

De provider maakt ook meteen reclame voor het ‘Go Unlimited’-pakket. Daarbij mogen klanten onbeperkt bellen en internetten binnen de Europese Unie, voor een vast bedrag van 35 euro per maand.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *