Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Simyo is weer de meest aangeraden provider van Nederland. Voor de derde keer op rij haalde de provider de hoogste ‘Word of Mouth’-score van Telecompaper. Met deze score wordt gemeten hoe vaak een provider wordt aangeraden bij vrienden, familie of kennissen.

Stijgende lijn voor Simyo

Simyo ziet een stijgende lijn in de score. Uit het laatste onderzoek blijkt dat 77 procent van de klanten met een mobiel abonnement de provider zou aanraden bij vrienden, familie en collega’s. Dat was een half jaar geleden nog 74 procent. Een jaar geleden was dat 68 procent.

Met deze cijfers blijft de dochteronderneming van KPN voorlopen op de totale markt. Youfone en T-Mobile zijn gedeeld tweede.

Youfone maakt een klim

In de ranglijst klimt Youfone, ook van KPN, omhoog. Eerder stond de aanbieder nog op de vijfde plek, met een score van 63. De provider deelt nu een plek met T-Mobile, die van de derde naar de tweede plek klimt.

Opvallend detail is dat KPN helemaal uit de top drie verdwijnt. Het telecombedrijf staat nu op de vierde plaats. Dat komt doordat de score gelijk bleef, maar andere providers wel een groei doormaakten.

Tele2 hekkensluiter

Tele2 heeft ook flink last van de concurrentie. Waar Tele2 eerder nog op de zesde plek stond, schuift de provider nu vijf plekken op en is het hekkensluiter. Met de huidige score (58) zit de aanbieder 7 procentpunten onder het marktgemiddelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *