Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Simyo is weer de beste provider. De Consumentenbond geeft de mobiele provider de titel voor de zevende keer op rij. Ieder kwartaal benoemt de belangenbehartiger een provider tot ‘De beste mobiele provider van Nederland.’

Hoogste rapportcijfer voor Simyo

Simyo kreeg het hoogste rapportcijfer van alle providers. Het consumentenpanel van de Consumentenbond beoordeelde de provider met een 8,4. Als tweede eindigde moederbedrijf KPN met een 8. T-Mobile is met een 7,8 de afsluiter van de top 3.

De Consumentenbond vindt dat Simyo zijn klanten het beste helpt: “Daar zijn we heel blij mee, want service vinden we één van de belangrijkste dingen die er is”, schrijft de provider op haar weblog. Daarnaast scoort de provider goed met haar netwerk.

Betrouwbaar netwerk

Het panel vindt verder ook dat Simyo het betrouwbaarste netwerk heeft. Klanten van deze provider ondervinden de minste storingen als ze mobiel willen bellen, sms’en of internetten. Het storingspercentage is 1,3 procent voor mobiel bellen en sms’en.

Voor mobiel internet geldt een storingspercentage van 1,2 procent. Volgens de provider zelf zitten alle andere providers daar boven.

Klantvriendelijkheid

Eerder dit jaar won de mobiele aanbieder ook al de prijs voor klantvriendelijkste bedrijf. Het Klantvriendelijkste bedrijf is een initiatief van marktvindersbureau SAMR. Simyo is daarmee het eerste bedrijf dat in de top 10 van meest klantvriendelijke bedrijf is gekomen.

‘De beste mobiele provider van Nederland’ wordt uitgekozen door panelleden van de Consumentenbond. Zij kunnen alleen een stem uitbrengen op de provider waar zij zelf aangesloten zitten. Ze beoordelen de provider op meerdere vlakken, waarna een berekening wordt gemaakt. De provider met de beste beoordelingen krijgt de titel een kwartaal lang.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *