Simonlyvergelijken.net

Simyo biedt vanaf begin december nieuwe bundels in. Dat blijkt uit een persbericht dat het bedrijf dinsdag uitstuurde. Volgens de provider wordt het met de nieuwe databundels en zogeheten prijspropositie een stuk gemakkelijker en toegankelijker voor de klant om zijn abonnement op eigen wensen af te stemmen. De sms’jes, belminuten en MB’s zijn anders ingedeeld.

In vergelijking met de vorige bundels wordt de grootste na 3 december in verhouding goedkoper. Ook is er een XXl-bundel ingevoerd die er voorheen nog niet was, maar waarschijnlijk tegemoet aan wensen van de Simyo-klant. Over het algemeen blijft de provider relatief goedkoop: voor een flex-pakket mobiel internet wordt maximaal € 26,- per maand betaald.

Het Spaanse bedrijf Simyo opereert als ‘mobile virtual network operator’ (MVNO), een aanbieder zonder eigen netwerk, onder de vleugels van KPN. Halverwege november van dit jaar bereikte de aanbieder nog de historische mijlpaal van een half miljoen klanten in Nederland. Daarmee is het een van de grotere MVNO’s van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *