Simonlyvergelijken.net

Simyo brengt een grote update uit voor Android en iOS. Het aantal functies wordt uitgebreid, waardoor het beheer van verschillende abonnementen eenvoudiger wordt. Ook de beveiliging is verbeterd. De nieuwe app was sinds januari in beta, maar nu is het officieel uitgebracht.

Tegoed bijkopen

Vanuit de nieuwe app is het mogelijk om direct tegoed bij te kopen. Daardoor kunnen klanten voordelig blijven internetten. Voor 5 euro krijgt de klant 500 MB bovenop de internetbundel. Op die manier heeft de klant altijd genoeg MB’s. De kosten worden achteraf gefactureerd.

Prepaid-gebruikers kunnen ook meteen beltegoed vanuit de app bijkopen. In de vernieuwde Mijn Simyo-app staat hoeveel beltegoed en MB’s er nog op de kaart staan.

Voor het hele gezin

De opmerkelijkste update van de applicatie: het is nu mogelijk meerdere telefoonnummers toe te voegen. De functie is speciaal ontwikkeld voor gezinnen. Zo kunnen ouders het verbruik van hun kinderen in de gaten houden.

Er kunnen zowel sim only-abonnementen als prepaid-simkaarten worden toegevoegd. De telefoonnummers worden beveiligd met ieder een eigen pincode. Daarnaast blijft het mogelijk in te loggen met het wachtwoord dat de klant gebruikt op MijnSimyo.nl.

De Vriendendeal

De Vriendendeal blijft beschikbaar in de nieuwe app. Voor iedere nieuwe Simyo beller die klant wordt via de persoonlijke link van een andere klant, krijgt de klant 10 euro korting op zijn of haar factuur. Dat geldt zowel voor de nieuwe als de bestaande klant.

Android en iOS

De nieuwe applicatie is geschikt voor alle nieuwe smartphones, zoals de iPhone 6S (Plus), de nieuwe Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S6. De applicatie werkt volgens Simyo ook prima op andere Android smartphones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *