Simonlyvergelijken.net

Telecomaanbieder Simyo is uitgeroepen tot het meest klantvriendelijke telecombedrijf bij de Customer Centric DNA Awards. De provider sleept de prijs voor het tweede jaar op rij in de wacht. Andere winnaars van de awards zijn BMW, XS4ALL, Hema, Coolblue en KLM.

Simyo wint weer

Vorig jaar won Simyo de Customer Centric DNA Award in de categorie ‘Telecom’ ook al. Volgens de organisatie is het de meest klantgerichte provider van afgelopen jaar. Eerdere edities werden gewonnen door KPN, Vodafone en Hi.

Ook in onderzoeken naar klanttevredenheid eindigt de provider steeds bovenaan. Uit de doorlopende onderzoeken van de onafhankelijke marktonderzoeker Telecompaper blijkt dat de provider het vaakst aanbevolen wordt. De Consumentenbond roemt de provider voor haar klantenservice.

Budgetmerk van KPN

Simyo is een dochtermerk van KPN. De aanbieder is een budgetmerk, waarbij klanten gebruik maken van het netwerk van KPN. Klanten bepalen zelf hoeveel belminuten, sms’jes en dataverkeer zij per maand willen afnemen. Het goedkoopste abonnement kost 5 euro per maand.

Dat Simyo de award heeft gewonnen, komt mede doordat het niet met langdurig contracten werkt. De consument heeft keuze tussen een maandelijks of jaarlijks opzegbaar contract. Wie kiest voor een eenjarig contract, krijgt extra korting.

Onafhankelijke prijs

De Customer Centric DNA Award is een onafhankelijke prijs, gebaseerd op de mening van 12.000 consumenten. Zij werden ondervraagd over de bedrijven waar zij zelf klant bij zijn. Op die manier kunnen consumenten enkel bedrijven beoordelen waar zij zelf ervaring mee hebben. Dat maakt de uitslag betrouwbaarder, volgens de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *