Simonlyvergelijken.net

Sim-only aanbieder Simyo heeft de beste telecomwebsite van Nederland. Dat is de uitslag van de verkiezing ‘Website van het Jaar’. De verkiezing van het jaar is een belangrijke prijs voor eigenaren van websites.

De juiste beslissingen
De afgelopen jaren kreeg Simyo veel feedback over haar website. De verbeteringen die zijn doorgevoerd, waren de juiste beslissingen, zegt de provider. Eerder dit jaar kwam de provider ook al met een telecomshop, zodat klanten ook een sim-only abonnement kunnen combineren met een toestel.

De kiezers zijn vooral te spreken over de betere gebruikservaring en snelheid van de website. Daarnaast ging het afgelopen jaar ook het blog op de schop. Op het blog zijn allerlei nuttige feitjes en tips te vinden.

Nieuwe Mijn Simyo
Volgens Simyo waren alle aanpassingen belangrijk, maar was de belangrijkste vernieuwing de ‘Mijn Simyo’-pagina. “Die pagina is voor ons heel belangrijk, omdat onze klanten hier zelf al hun zaken regelen”, schrijft de provider.

“In juli vernieuwden we Mijn Simyo, met als resultaat een nieuw ontwerp en verbeterde gebruikservaring. Hier zat veel tijd in, maar het resultaat mag er zijn.” De provider noemt het een mooie beloning dat ze de prijs voor beste website heeft gewonnen.

Ook beste provider
De aanbieden van sim-only is niet alleen verkozen tot de beste website van het jaar, maar ook tot de beste provider van Nederland. In de maandelijkse klanttevredenheidsonderzoeken van Telecompaper scoort de mobiele aanbieder al het hele jaar het beste van alle telecomproviders.

In oktober van dit jaar werd bekend dat 77 procent van de Simyo-abonnees tevreden zijn over de provider. Zij zijn zo tevreden, dat ze de aanbieder zouden aanbevelen bij vrienden, kennissen en familie. De klanttevredenheid schommelt al het hele jaar tussen de 77 en 79 procent. Dat is de hoogste scoren in de Nederlandse markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *