Simonlyvergelijken.net

Simyo stopt met de toeslag voor 4G. Normaal gesproken rekende Simyo 5 euro extra voor de toegang tot het 4G-netwerk, maar dat is nu verleden tijd. De provider heeft ook het aanbod vereenvoudigd.

Nieuw aanbod Simyo

De belangrijkste wijziging is dat toegang tot 4G standaard wordt. Daarnaast heeft de provider haar abonnementsaanbod flink gewijzigd. Zo zijn er een aantal belbundels en databundels verdwenen en zijn de prijzen omlaag gegaan.

Om het nieuwe aanbod mogelijk te maken, heeft de mobiele aanbieder afscheid genomen van de databundels met 200 en 500 MB. De klant kan nu alleen nog kiezen uit bundels van 1000 MB, 2000 MB en 4000 MB. De prijzen van deze bundels zijn behoorlijk verlaagd. In april 2016 maakte de aanbieder al de nieuwe tarieven voor gebruik in het buitenland bekend.

Prijzen

Dit zijn de prijzen van de nieuwe bundels:

Databundels:
1000 MB: 8 euro per maand
2000 MB: 11 euro per maandag
4000 MB: 16 euro per maand

Bellen en sms’en
100 belminuten: 7 euro per maand
300 belminuten: 8 euro per maand
Onbeperkt bellen: 13 euro per maand
Onbeperkt sms’en: 1 euro per maandag

Wanneer gaan de veranderingen in?

De nieuwe abonnementen en tarieven zijn al ingegaan en gelden alleen voor nieuwe klanten die een Simyo abonnement afsluiten en voor bestaande klanten die hun abonnement wijzigen of verlengen. Na het aanpassen van een bundel is het niet meer mogelijk terug te gaan naar het oude aanbod. De website van Simyo biedt meer informatie over de voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *