Simonlyvergelijken.net

Klanten van de budgetaanbieder Simyo kunnen hun abonnement sinds deze week aanpassen via een nieuw uitgekomen applicatie van de KPN-dochter. Dat heeft het bedrijf dinsdag laten weten in een persbericht. In het vervolg kan daarmee maandelijks de bundel worden verlaagd of verhoogd. De app is beschikbaar voor telefoons die zowel van iOS als Android gebruikmaken als besturingssysteem.

Het maandelijks aanpassen van het abonnement was via het klantenpaneel van Simyo al langer mogelijk, maar nog niet eerder was dit proces via een smartphone mogelijk, zegt het bedrijf in een toelichting. Naar eigen zeggen heeft de aanbieder daarmee een Nederlandse primeur in handen, omdat dat in ons land elders nog niet mogelijk is.

Simyo is niet de enige provider in Nederland die een app aanbiedt met onder meer de actuele stand van zaken omtrent bundelverbruik. Ook andere aanbieders als Ben en Vodafone bieden een uitgebreide app waarmee klanten inzicht krijgen in het eigen verbruik van bel- en databundels. De recente aanpassingen maakt de app van de sim-onlyaanbieder echter wel direct die met de meeste functionaliteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *