Simonlyvergelijken.net

Goedkoop bellen met Simpel sim only

Met een Simpel sim only abonnement zorg je er heel eenvoudig voor dat je op een voordelige manier kunt gaan bellen. Je maakt gebruik van een uitstekend netwerk, terwijl je aan de andere kant een laag bedrag per maand gaat betalen. Je kent de Simpel sim only abonnementen wellicht van het voetbal uit de Eredivisie, aangezien men hoofdsponsor is van FC Utrecht en Vitesse en daarnaast partner is van SC Heerenveen, ADO den Haag en Roda JC.

Simpel abonnementen
Je kunt kiezen voor diverse Simpel sim only abonnementen, waardoor je er eenvoudig voor kunt zorgen dat je op een manier kunt bellen die goed bij je past. Zo zijn er abonnementen voor de kleine beller, voor de internetttende beller, de van-alles-wat beller, de lange gesprekken beller en de buitenland beller. De kans is groot dat je je in een van deze profielen zal herkennen. Je kunt dan kiezen voor het Simpel sim only abonnement dat het best bij je past, om op die manier precies te betalen voor wat je wenst te gebruiken.

Bundel bij Simpel sim only
De bundel bestaat bij een Simpel sim only abonnement uit een aantal verschillende onderdelen. Dit hangt echter wel af van het abonnement dat je kiest. In alle gevallen is er in ieder geval sprake van een aantal belminuten per maand, aangezien het daar natuurlijk om gaat bij een mobiele telefoon. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de sms’jes op te nemen in je bundel. Tenslotte kun je mobiel internet opnemen in je Simpel sim only abonnement, of kun je er zelfs voor kiezen om het bellen naar het buitenland hier onderdeel van uit te laten maken.

Netwerk bij Simpel sim only
Als je kiest voor een Simpel sim only abonnement ga je gebruik maken van het netwerk van KPN. Je zorgt er op die manier voor dat je aan de ene kant een zeer laag bedrag per maand gaat betalen, terwijl je aan de andere kant wel gebruik kunt maken van een uitstekend netwerk. Wat dat betreft is het heel interessant om te kiezen voor een Simpel sim only abonnement. Je zorgt er op die manier dat je altijd goed bereikbaar bent, terwijl je daar aan de andere kant niet veel voor hoeft te betalen.

Overstappen naar Simpel sim only
Ook het overstappen naar een Simpel sim only abonnement is heel eenvoudig, aangezien je er gewoon voor kunt zorgen dat je eigen nummer behouden blijft. Het kost je eenmalig €9,-, maar je zorgt er op die manier wel voor dat je vrienden en familie geen nieuw nummer van je hoeven te ontvangen. Verder zal Simpel ervoor zorgen dat de overstap netjes gemaakt kan worden, zodat je daar zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. Het overstappen naar een Simpel sim only abonnement verloopt over het algemeen heel soepel, waardoor je er gemakkelijk voor zorgt dat je minder gaat betalen voor het gebruik van je mobiele telefoon.