Simonlyvergelijken.net

De virtuele provider Simpel stopt tijdelijk met het aanbieden van onbeperkt bellen. Na 15 juni zal de aanbieder onbeperkt bellen weer aanbieden. Voor nu biedt Simpel ook grotere bundels aan.

Nieuwe bundels en prijzen bij Simpel

Bestaande klanten merken niets van de nieuwe bundels, prijzen en het stoppen van onbeperkt bellen. Wie zijn of haar abonnement wil wijzigen, krijgt er wel mee te maken. In plaats van onbeperkt bellen krijgen klanten nu nog maar 250 belminuten per maand. Sms’en blijft wel onbeperkt, blijkt uit de website van de provider.

Tot begin juni bood Simpel alleen databundels van 1 en 2 gigabyte aan. Nu zijn daar ook de opties ‘250 MB’, ‘3 GB’ en ‘4 GB’ bijgekomen. Toegang tot 4G kost nu ook minder: van 2,50 euro per maand naar 0,50 euro per maand.

Tijdelijke stop

Eerder deed techsite Tweakers melding dat Simpel helemaal stopt met het aanbieden van onbeperkt bellen, maar dat bleek toch niet het geval. De provider laat in een reactie weten dat alle abonnees vanaf 15 juni weer onbeperkt kunnen bellen. Het gaat dus om een tijdelijke stop.

Vanaf 15 juni betaalt de klant 5 euro per maand om onbeperkt te kunnen bellen. Klanten die hun abonnement verlengen, krijgen ook kosteloos toegang tot het 4G-netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *