Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Simpel gaat beginnen met het verkopen van refurbished iPhones. De toestellen zullen geleverd worden door Leapp, een handelaar in gebruikte Apple-apparatuur.

Toestellen bij Simpel

Het is voor het eerst dat de mobiele aanbieder toestellen gaat aanbieden. Het gaat bij het aanbod om toestellen met financiering. De provider gaat geen nieuwe iPhones aanbieden, maar nagekeken, gebruikte exemplaren.

De provider is nu dus niet meer alleen maar een aanbieder van sim only, maar stapt ook in de toestellen met abonnement. Bij een iPhone kunnen klanten bij Simpel een abonnement van 1 of 2 GB data afnemen.

Aanbod

Simpel gaat een iPhone 5s 16GB voor 118,80 euro aanbieden. Klanten kunnen het bedrag ook in 24 termijnen van 4,95 euro betalen. Er komt geen rente bij en het contract wordt afgesloten bij de financiële aanbieder Kedin. Wie gebruik wil maken van de aanbieding moet wel eenmalig 10 euro betalen. Het aanbod geldt als ‘op is op’.

De toestellen worden geleverd door Leapp. Dat is een handelaar in gebruikte Apple apparaten. De handelaar biedt op haar beurt geen serviceabonnementen aan en het is ook niet mogelijk om een financiering bij toestellen af te sluiten. Daarmee lijkt Simpel straks een unieke dienst aan te gaan bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *