Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Simpel gaat direct jaarabonnementen aanbieden. Daarnaast voert de provider een aantal wijzigingen door in zijn aanbod.

Nieuwe bundels Simpel

De aanbieder gaat bijvoorbeeld nieuwe bundels aanbieden. Daarbij kunnen klanten straks kiezen uit bundels met 1 gigabyte data plus 100 belminuten, een abonnement met 1 gigabyte data en onbeperkt bellen en 2 gigabyte data plus ongelimiteerd bellen. Dit zijn de bundels op een rij:

– 1 gigabyte data, 100 belminuten: 9,50 euro per maand
– 1 gigabyte data, onbeperkt bellen: 15 euro per maand
– 2 gigabyte data, ongelimiteerd bellen: 20 euro per maand.

Belabonnementen

De Simpel-klant vanaf nu ook drie belabonnementen afsluiten: een abonnement met 100 belminuten voor 4,25 euro per maand, een abonnement met 250 minuten voor 5,25 euro per maand en een abonnement met 500 belminuten voor 5,25 euro per maand.

Het jaarabonnement voor ongelimiteerd sms’en kost 2,50 euro per maand en daarnaast biedt Simpel nog een jaarabonnement voor 300 MB plus ongelimiteerd sms. Deze bundel kost 5,25 euro per maand.

Bundel geschrapt

Voorheen bood de provider ook een bundel aan met 1,5 gigabyte data en ongelimiteerd bellen, maar deze bundel wordt geschrapt. Daarvoor in de plaats komt een 4G-bundel. Deze kost 2,50 euro per maand. De internetsnelheid zal maximaal 25 Mbps bedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *