Simonlyvergelijken.net

Vooral zogenaamde MVNO providers die sim only abonnementen aanbieden doen het goed. MVNO providers zijn aanbieders van abonnementen waarbij gebruik gemaakt wordt van andermans netwerk. De meest gekozen provider van 2015 is Youfone gevolgd door Ben en Simyo, alle 3 maken ze gebruik van een netwerk van een andere provider.

beste-provider-tabel

De awards zijn uitgereikt op basis van 190.000 vergelijkingen en zoekopdrachten van consumenten. Hierbij is er gekeken naar het meest passende aanbod wat het beste aansluit bij de wensen van de consument. Youfone heeft met maar liefst 22,23% gewonnen van alle sim only aanbieders in Nederland, een prestatie om trots op te zijn volgens de redactie van Simonlyvergelijken.net.

gemiddeld-zoekgedrag

Terugkerend initiatief

De redactie van Simonlyvergelijken.net gaat de award jaarlijks uitreiken aan providers. De populariteit van sim only abonnementen groeit elk jaar nog steeds, en elke aanbieder heeft verschillende prijzen en voorwaarden. Door middel van onze awardwillen we de consumenten informeren over de meest gekozen dan wel populaire providers.

Consumenten informeren en helpen te kiezen

De taak van Simonlyvergelijken.net is consumenten op een gemakkelijke wijze informeren over de verschillende keuze mogelijkheden voor sim only abonnementen. Doordat er meerdere providers actief zijn in de markt kan het lastig zijn om een juiste keuze te maken.
Simonlyvergelijken.net is een van de grootste vergelijk websites, gespecialiseerd op sim only abonnementen met het meest complete marktoverzicht van zowel abonnementen en informatie over providers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *