Simonlyvergelijken.net

De samenwerking tussen T-Mobile en Delta is ‘goed ontvangen’. Dat zegt T-Mobile naar aanleiding van vragen van marktblad Telecompaper. De provider ging afgelopen zomer de samenwerking aan met Delta. Dat is een leverancier van gas, water, elektriciteit, internet via de kabel, digitale telefonie en radio.

Korting

Dankzij een samenwerking tussen beide bedrijven kon de provider een aanbod doen aan alle klanten van Delta: korting op het hele mobiele aanbod van T-Mobile. Wie bij Delta één of meer van de producten elektriciteit, gas, internet, vaste telefonie of tv afneemt, krijgt een korting waarbij 5 euro bespaard kan worden op de maandelijkse kosten van T-Mobile Stel Samen & Stel Bij abonnementen voor mobiel bellen en internetten. De korting is tijdens de looptijd van het contract geldig.
T-Mobile heeft de samenwerking opgezocht met Delta om meer voet aan de grond te krijgen in de regio’s buiten de grote steden. Dat laat het telecombedrijf aan Telecompaper weten. Voor Delta is de aanvulling van de mobiele aanbieder een welkome aanvulling op de diensten voor vaste telefonie.

Samenwerking T-Mobile en Delta

De partners hebben de samenwerking nu op de rit, stellen ze. Delta biedt consumenten nu niet alleen de extra optie voor een mobiel abonnement aan, maar het is zelf ook zakelijke klant bij T-Mobile geworden. De provider geeft in een reactie aan dat de korting ‘erg goed wordt ontvangen’, maar het gaat niet in op de vraag of er een stijgend aantal klanten merkbaar is.

Aanbod

Eerder maakte het telecombedrijf al bekend dat er een aanbod zou worden ontwikkeld voor zakelijke klanten van Delta, maar die actie is nog niet van start. De mobiele aanbieder houdt de kaken ook stijf op elkaar als het op die actie aankomt: “Een aanbod voor zakelijke klanten is in ontwikkeling”, zegt een woordvoerder tegen Telecompaper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *