Simonlyvergelijken.net

Maandelijks opzeggen bij Robin Mobile

Het is bij Robin Mobile mogelijk om uw abonnement maandelijks op te zeggen. U zit niet vast aan een 1 of 2-jarig contract. Dit geeft u een veilig en flexibel gevoel op het moment dat u het niet meer wilt gebruiken kunt u het opzeggen.

Bundels bij Robin Mobile

Als klant van Robin Mobile hebt u de keuze uit 5 voordelige bundels. Alle bundels bij Robin Mobile zijn inclusief  onbeperkt bellen, sms en onbeperkt internet. De verschillende bundels hebben invloed op de snelheid van het internet. Stabiliteit en betrouwbaarheid zijn verzekerd doordat Robin Mobile gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN.

Netwerk van Robin Mobile

Robin Mobile maakt gebruik van het uiterst betrouwbare netwerk van KPN, als klant van Robin Mobile hebt u daarom de mogelijkheid om gebruik te maken van het 3G-netwerk van KPN en sinds juli 2015 ook het 4G netwerk.  Het netwerk van KPN staat bekend als een stabiel en betrouwbaar netwerk, als klant van Robin Mobiel kunt u dan ook vaak genieten van internet snelheden tot wel 7,2 Mbps op het 3G-netwerk en 15,0 Mbps op het 4G netwerk van KPN, de upload snelheid zal maximaal 2,0 Mbps bedragen. Deze snelheden zorgen ervoor dat u snel gebruik kunt maken van het internet.

Overstappen naar Robin Mobile

Op het moment dat u naar Robin Mobile wilt overstappen, kunt u gratis uw oude telefoonnummer meenemen, Robin mobile zal u geen extra kosten in rekening brengen voor het overzetten van uw nummer. Ook op het moment dat u er later voor kiest om over te stappen naar een andere provider, zal deze provider u graag helpen bij het verhuizen van uw telefoonnummer. Bij het afsluiten van een abonnement hebt u de mogelijkheid om zelf de looptijd van het contract te bepalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *