Simonlyvergelijken.net

Mobiele provider Robin Mobile heeft twee mobiele abonnementen toegevoegd aan het aanbod. De nieuwe abonnementen heten Robin Entree en Robin Klein Zakelijk. Het abonnement Robin Heel Snel verdwijnt.

Ongelimiteerd bellen, sms’en en internetten
De provider werd bekend met haar abonnementen waarbij klanten ongelimiteerd mogen bellen, sms’en en internetten. Om die ervaring nu voor iedereen beschikbaar te maken, komt de provider met het ‘Robin Entree’-pakket.

Bij dit pakket kunnen gebruikers ongelimiteerd bellen, sms’en en internetten met een snelheid van 64 kbps. Het abonnement gaat 14,95 kosten. Robin Klein Zakelijk bestaat ook uit ongelimiteerd gebruik, met een snelheid van 1 Mbps. Dat pakket kost 23,95 euro.

Heel Snel wordt Super Snel
Het abonnement ‘Robin Heel Snel’ verdwijnt. Daarvoor komt ‘Robin Super Snel’ in de plaats. Het verschil is de snelheid. Eerder konden klanten nog gebruikmaken van een snelheid van 2 Mbps. Dat wordt nu 8,2 Mbps.

Daarnaast heeft de provider nog een paar andere wijzigingen doorgevoerd. Robin Junior krijgt nu een snelheid van 400 Kbps. Dat was 54 Kbps. Ook bij Robin Gewoon Snel geldt een wijziging: de downloadsnelheid wordt opgeschroefd naar 1 Mbps.

Lagere prijzen
De prijzen gaan ook omlaag: eerder kostte Robin Super Snel nog 44,95 euro per maand. Het abonnement wordt straks voor 39,95 verkocht. De wijzigingen en het aanbod van nieuwe pakketten is direct ingevoerd.

Vanaf februari krijgt de provider een uitbreiding op het buitenland-aanbod. In het buitenland kunnen klanten 100 MB, 100 sms’jes en 100 belminuten verbruiken in vijftig landen. De gesprekskosten voor internationaal bellen gaan dan ook omlaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *