Simonlyvergelijken.net

In samenwerking met PostNL start telefonieaanbieder Robin Mobile vanaf maandag met de verkoop van sim-onlyabonnementen in postkantoren. Dat meldt het postbedrijf in een persbericht dat deze ochtend gepubliceerd werd. Door deze samenwerking worden de simkaarten van de van oorsprong online aanbieder verkrijgbaar in ruim tweeduizend fysieke winkels.

Na aanschaf van de simkaart in een van de postkantoren, moet de klant de kaart vervolgens wel nog activeren via de website van Robin Mobile. Daar moet dan ook gekozen worden van welk abonnement er gebruikt gemaakt wilt worden. Volgens oprichter Wilfred Rotter is dat uniek: normaal dienen er bij de aanschaf van een telefoonabonnement verschillende handelingen worden verricht, zoals het tonen van een legitimatiebewijs.

Robin Mobile is een in 2013 opgerichte aanbieder van sim-onlyabonnementen die zich op de Nederlandse markt onderscheidt doordat het onbeperkt telefoongebruik (internet, sms’jes en bellen) aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Met deze hernieuwde innovatie lijkt het bedrijf zich weer op een unieke positie te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *