Simonlyvergelijken.net

Vandaag is er een mailing uitgegaan naar de klanten die gebruik maken van de provider Robin Mobile. Klanten kunnen bij Robin onbeperkt bellen, sms’en en internetten voor een vaste prijs per maand. Om deze dienst te kunnen blijven aanbieden is de provider genoodzaakt haar algemene voorwaarden per 01 februari 2014 aan te passen.

Twee van de 3 abonnementen krijgen een aanpassing in de snelheid van mobiel internet.

Super Snel internet sim only
Als je een “Super Snel” sim only abonnement hebt gaat deze na verbruik van 8000 MB (8Gb) omlaag in snelheid naar 2.0 Mbps. Als je meer dan 11.000 MB (11Gb) hebt verbruikt gaat de snelheid omlaag naar 800 Kbps.

Heel Snel internet sim only
Op het moment dat je een sim only abonnement “Heel Snel” hebt kun je blijven internetten met een snelheid van 2.0 Mbps en na 3.000 MB (3Gb) gaat de snelheid omlaag naar 800Kbps.

Robin Mobile zegt zelf dat deze wijziging slechts  voor 5% van haar klanten consequenties zal hebben. De overige 95% van de gebruikers verbruikt niet zoveel data zodat ze in snelheid beperkt zullen worden.

Zelf hadden we deze aanpassing al zien aankomen aangezien er altijd mensen zijn die zulke abonnementen extreem op de proef gaan stellen. Denk bijvoorbeeld aan gebruikers die het als thuis internet verbinding gebruiken, of vele downloads gaan uitvoeren met een sim only abonnement.

Door deze wijziging in te voeren blijft het netwerk snel en kan iedereen blijven genieten van snel mobiel internet.

Zie hier de email die is verzonden naar alle klanten van Robin Mobile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *