Simonlyvergelijken.net

De televisiedienst Play van KPN kan nu direct gelijktijdig op twee apparaten gebruikt worden. Dat heeft de mobiele aanbieder vrijdag bekendgemaakt.

Play van KPN op meerdere apparaten

Een Play van KPN account kon al gebruikt worden op maximaal vijf devices, maar gebruikers konden dan alleen afzonderlijk kijken. Het kon niet op meerdere apparaten gelijk gebruikt worden. Nu kunnen gebruikers op twee apparaten tegelijk kijken.

KPN lanceerde ‘Play van KPN’ vorig jaar november. Het is een zogenaamde Over The Top (OTT) TV dienst die werkt op iedere Nederlandse internetverbinding.

Vast en mobiel

Gebruikers van Play van KPN kunnen de dienst op iedere vaste- en mobiele internetverbinding gebruiken. Het is dus niet noodzakelijk dat de internetverbinding door KPN wordt verzorgd. De televisiedienst biedt een vrij uitgebreid zenderpakket met de 26 meest populaire televisiezenders. Ook de zender HBO zit standaard in het pakket.

Sinds april zijn 14 van de 26 televisiezenders in HD kwaliteit te bekijken. De andere 12 zenders zijn ‘binnen afzienbare tijd’ ook in HD kwaliteit te zien, heeft een woordvoerder van KPN aan Telecompaper laten weten.

Introductieaanbod

KPN zette Play van KPN in november 2015 in de markt voor een prijs van 14,99 euro per maand. De provider startte toen ook meteen een actie waarbij consumenten geen 14,99, maar 11,99 per maand betalen. Dat introductieaanbod is nog niet steeds geldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *