Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Ben past zijn prijzen aan. De provider verhoogt de prijs van de bel- en sms bundels en verlaagt de prijs van databundels. De nieuwe prijzen gelden voor nieuwe klanten die kiezen voor een abonnement van Ben en voor bestaande klanten die hun abonnement verlengen of wijzigen.

Hogere tarieven bij Ben

Nieuwe klanten of bestaande klanten die hun abonnement verlengen of wijzigen en alleen een gecombineerde bel- en sms bundel afnemen, zijn nu duurder uit bij de provider. De dochteronderneming van T-Mobile heeft namelijk de prijzen van haar gecombineerde bundels verhoogd.

Ben heeft daarentegen ook het aanbod veranderd. Zo is er nu bijvoorbeeld een nieuwe bundel. Deze bundel heeft 50 belminuten of sms’jes.

De kosten

De nieuwe bundel van 50 minuten of sms’jes kost 5,50 euro per maand. De al bestaande bundels van 100 en 300 minuten of sms’jes zijn in prijs verhoogd. Voor de bundel met 100 minuten rekent de aanbieder nu 6 euro per maand, in plaats van 5 euro per maand. Voor de bundel met 300 minuten of sms’jes moet nu 8 euro per maand betaald worden, dat was 6 euro per maand.

De bundel voor onbeperkt bellen en sms’en kent de kleinste prijsverhoging. Daar moet nu 50 cent meer voor betaald worden. De prijs gaat van 10 euro naar 10,50 euro per maand.

Databundels worden goedkoper

De databundels van Ben worden goedkoper. De bundel met 500 MB data kost voortaan 2,50 euro, in plaats van 3 euro per maand. De 1500 MB bundel is ook in prijs verlaagd, van 8 euro naar 6 euro per maand. Voor de bundel met 2500 MB wordt voortaan 7,50 euro per maand betaald, in plaats van 11 euro per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *