Simonlyvergelijken.net

De Belgische mobiele aanbieder Orange geeft gratis data weg. Klanten krijgen een gigabyte data cadeau, om te vieren dat de provider een jaar onder deze merknaam handelt.

Orange Thank You

Alleen particuliere klanten krijgen een gigabyte data van de aanbieder. Zij kregen dit cadeau via het loyaliteitsprogramma Orange Thank You. Dat meldt de provider zelf in een persbericht. Zakelijke klanten zijn uitgesloten van de actie.

Volgens Orange heeft het inmiddels 50.000 vast-mobiele klanten, die het zogenaamde ‘LOVE’-aanbod afnemen. Daarbij worden mobiele telefonie met vast tv en internet gecombineerd.

Cadeau accepteren

Om de eerste verjaardag van de naam ‘Orange Belgium’ te vieren, geeft het telecombedrijf alle particuliere klanten met een sim only, prepaid of ZEN-abonnement een gigabyte mobiel internet cadeau. Op die manier wordt de klant bedankt voor een jaar trouw.

De provider biedt het cadeau aan middels de Orange-app en de klantenzone op de website. De klant moet het cadeau daar accepteren om er gebruik van te kunnen maken. Klanten krijgen er meer informatie over tussen 10 en eind mei.

Mobistar

Tot mei 2016 heette de mobiele aanbieder nog ‘Mobistar’. Die naam werd veranderd, omdat het Franse moederbedrijf Orange met haar eigen naam een sterke naam in handen heeft. Het merk moest gepresenteerd worden als dé aanbieder van vast-mobiele diensten.

Mobistar bood sinds het begin van 2016 haar diensten aan via de kabelnetwerken van onder meer Telenet. In mei werd het merk ‘Orange’ gelanceerd. Later kwam daar de toevoeging ‘LOVE’ bij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *