Simonlyvergelijken.net

Naast KPN geven ook Tele2 en Telfort deze hele maand mobiele data cadeau. Klanten van Tele2 krijgen de hele maand december 1 gigabyte data extra. Telfort geeft haar klanten 500 MB cadeau.

Verdubbeling
Tele2-klanten die al zijn overgezet naar het 4G-netwerk, krijgen zelfs een verdubbeling van hun databundel. Ze ontvingen onlangs een brief waarin de provider haar waardering uitspreekt voor het vaste klanten. De actie wordt vooral gehouden ter promotie van het nieuwe 4G-netwerk, dat in november officieel is geopend.

De mobiele aanbieder beschikt niet over een eigen 2G- en 3G-netwerk, maar wel een eigen 4G-netwerk. Op het moment dat de klant buiten de dekking van het netwerk komen, wordt men automatisch overgeschakeld op het GSM of UMTS-netwerk van T-Mobile. Tele2 heeft daar een overeenkomst mee.

Nog niet klaar
Volgens Tele2 is het 4G-netwerk nog niet helemaal klaar. Ook in 2016 gaat de aanbieder verder met het optimaliseren van het netwerk. In maart 2016 moet de provider een landelijke dekking buitenhuis bieden. Halverwege 2016 moet de verbinding ook binnenshuis feilloos werken. Toch kunnen klanten met het cadeau wel al kennismaken met het nieuwe netwerk.

Telfort: cadeau langer geldig
Telfort geeft al haar klanten 500 MB mobiele data cadeau. In een toelichting op haar website legt de mobiele aanbieder uit dat het extra dataverkeer op de factuurdatum bij iedere klant wordt bijgeschreven. Daar krijgen abonnees van Telfort ook een SMS over.

Het cadeautje is even lang geldig als het normale bundeltegoed. Abonnees die het abonnement na 11 mei 2015 hebben afgesloten, profiteren 3 maanden van het extra datategoed van 500 MB. Wie voor 11 mei 2015 heeft afgesloten, kan tot de nieuwe factuurperiode gebruikmaken van de 500 MB extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *