Simonlyvergelijken.net

T-Mobile Zakelijk komt met een abonnement waarbij gebruikers in het buitenland onbeperkt mogen bellen en sms’en in- en tussen Nederland, de EU en de Verenigde Staten. Daarvoor rekent de mobiele aanbieder een vaste prijs per maand.

Geen onbeperkt data

Wie had gehoopt op een abonnement met onbeperkt data, heeft (nog) geen geluk. Voorlopig biedt T-Mobile Zakelijk namelijk alleen 1 gigabyte data in Nederland en een gigabyte roaming binnen Europa aan.

Naast het abonnement ‘Internationaal’ biedt T-Mobile ook het abonnement ‘Altijd’ aan. Dat is een abonnement met onbeperkt bellen en sms’en in Nederland vanaf 15 euro per maand. In het buitenland mag voor 200 belminuten verbruikt worden. De zakelijke klant kan daar zelf nog een internetbundel bij kiezen.

Bundels

Zakelijke klanten van T-Mobile kunnen kiezen uit internetbundels van 500 MB, 1 GB, 5 GB, 10 GB en 20 GB per maand. Het tarief loopt bij het ‘Altijd’-abonnement op van 19 tot 40 euro per maand. Internationaal-klanten kunnen kiezen uit een abonnement van een gigabyte (35 euro), 5 gigabyte (40 euro), 10 gigabyte (45 euro) en 20 GB (55 euro per maand).

Kosten minimaliseren

In de Verenigde Staten maakt T-Mobile gebruik van een eigen netwerk: T-Mobile USA. Daardoor kunnen de kosten geminimaliseerd worden, verklaart de provider. In de Europese Unie is T-Mobile netwerk onafhankelijk. Extra data buiten de bundel kan in het buitenland worden aangeschaft via de Travel & Surf-app.

Zaken doen in het buitenland

Volgens T-Mobile doet ongeveer de helft van de zakelijke klanten zaken met of in het buitenland. Dat de provider nu de focus legt op internet, komt door de ‘Mobile First’-strategie. Daarbij staat een toename van het gebruik van mobiel internet bij consumenten en zakelijke gebruikers centraal.

Het telecombedrijf startte in het kader van de nieuwe strategie een vernieuwing van het aanbod. Zo introduceerde de provider niet zo lang geleden ‘Oneindig Online’ voor consumenten en ‘My T-Mobile Pro’ voor zakelijke gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *