Simonlyvergelijken.net

In het onderstaande artikel nemen wij de sim only abonnementen met onbeperkt bellen en onbeperkt internetten onder de loep. Vandaag de dag is de vraag naar deze sim only’s groter dan ooit. En het grootste voordeel is dat de gebruiker precies weet waar die aan toe is. De meest rustgevende gedachte is dat je lekker zoveel kan bellen en internetten als je wilt, zonder verrassingen aan het einde van de maand als de factuur binnenkomt.

Er zijn verschillende providers die sim only abonnementen aanbieden met onbeperkt bellen en onbeperkt internet. Echter verschillen deze abonnementen in voorwaarden en mogelijkheden wat van elkaar. Omdat wij van Simonlyvergelijken.net willen dat iedereen de juiste keuze maakt voor zijn of haar nieuwe sim only abonnement leggen we het een en ander graag aan je uit.

Sim Only met onbeperkt bellen

Als je een sim only abonnement hebt met onbeperkt bellen hoef je je eigenlijk niet meer druk te maken over je belminuten of een starttarief. Onbeperkt bellen is bij alle Nederlandse providers ook onbeperkt bellen. Alle providers hanteren een zogeheten “fair use policy” dit hebben providers in het leven geroepen om misbruik van onbeperkt bellen te voorkomen. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat gebruikers het sim only abonnement gaan gebruiken als babyfoon. Hier hoef je je echter helemaal niet druk om te maken, je kan gewoon lekker bellen zoveel als je wilt.

Fair use policy van providers

Alle providers die sim only abonnementen aanbieden met onbeperkt bellen hebben ook een fair use policy. Wij hebben alle fair use policies bekeken en uitgezocht hoeveel minuten je nu daadwerkelijk kan bellen met een onbeperkt bellen sim only. Zie de tabel hieronder van alle providers.

Provider Limiet fair use policy
Tele 2 12.000 belminuten
T-Mobile 10.000 belminuten
Vodafone 10.000 belminuten
Ziggo 10.000 belminuten
Robin Mobile 6.000 belminuten
Youfone 4.000 belminuten
Telfort 3.000 belminuten
KPN 3.000 belminuten
Simpel 2.000 belminuten
Ben 1.000 belminuten


Sim Only met onbeperkt internet

Bij het aanbieden van sim only abonnementen met onbeperkt internet ligt het iets anders. Sommige providers noemen een bepaalde bundel onbeperkt internet als er geen buiten de bundel kosten in rekening worden gebracht, als bijvoorbeeld Robin Mobile.

Ben je een frequent internetter op je mobiele telefoon? Dan is het goed om deze alinea even goed door te nemen. Wij proberen het zo duidelijk mogelijk uit te leggen en proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn, zodat jij een goede keus maakt voor een sim only met onbeperkt internet.

Bij een internetbundel moet je eigenlijk rekening houden met 3 eigenschappen:

Alle providers die kosten rekenen op het moment dat je door het aantal maandelijkse mb’s heen bent vallen af. In dit artikel bespreken wij alleen mobiele internet bundels waarbij je geen buiten de bundel kosten kunt maken (en dus onbeperkt gebruik kan maken van je mobiele verbinding).

Op het moment dat je een bepaald aantal mb’s hebt verbruikt in een maand ga je omlaag in snelheid. Bij alle providers die geen kosten rekenen voor gebruik buiten de internetbundel is gaat de snelheid omlaag naar 64 KB/ps. Met deze snelheid kun je overigens prima blijven WhatsAppen, surfen en foto’s versturen is lastig en lukt bijna niet. Als je eenmaal een sim only met 4G internet gewend bent, vind je het waarschijnlijk helemaal niets om te internetten met een snelheid van 64 KB/ ps.

Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

Bij de onderstaande sim only abonnementen kun je internetten op maximale snelheid. Na het verbruiken van de totale internet bundel gaat de snelheid omlaag naar 64 KB/ps. Je kan wel gewoon door blijven internetten zonder extra kosten.
[abopost max=””
pos1=”8f8ffe726fc90a55ec55cd91ee2f733b” pos2=”ab2216424e45e2a2fc4ad6fee744d31b” pos3=”super_snel” pos4=”257181a03c833c21fe8c491f1f499b9″]

Is een onbeperkt sim only ook geschikt voor zakelijk gebruik?

Alle sim only abonnementen waarmee je onbeperkt kan bellen en onbeperkt kan internetten zijn ook prima zakelijk te gebruiken. Je moet er alleen even om denken dat je de facturen op je bedrijfsnaam ontvangt. Op deze manier kun je deze verwerken in de boekhouding.

Voor en nadelen van een dergelijk abonnement

Alles heeft voordelen en nadelen natuurlijk zo ook sim only abonnementen waarmee je onbeperkt kan bellen of internetten.

Enkele voordelen die wij hebben gevonden:

* buiten de bundel kosten kun je natuurlijk wel maken door dure service nummers te bellen of gebruik te maken van je abonnement in het buitenland.

Enkele nadelen die we ook hebben gevonden:

Gebruik maken van je abonnement in het buitenland

Uiteraard kun je ook gewoon met een onbeperkt sim only bellen en gebeld worden in het buitenland. Wij adviseren wel om dit even uit te zoeken voordat je naar het betreffende land gaat. Verschillende providers hebben speciale acties en voordelen voor bellen in het buitenland. Zo kun je bijvoorbeeld met T-Mobile, KPN en Vodafone speciale prijzen krijgen voor bellen en gebeld worden in het buitenland. Overigens is dit veelal bij de 3 bovenstaande providers goedkoper omdat deze ook operationeel zijn in het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *