Simonlyvergelijken.net

Volgens verschillende aanwijzingen verwachten wij op korte termijn een nieuwe prijzenoorlog in de telecommarkt. KPN heeft vandaag gereageerd met een prijsverlaging voor mobiel internet op de prijsverlaging van T-Mobile vorige week, andere providers zullen volgen!

Mobiel internet goedkoper bij KPN

Mobiele provider KPN heeft vandaag bekend gemaakt dat de internetbundels vergroot gaan worden per 2 februari 2015, voor zowel vaste als nieuwe klanten. Een internetbundel van 2 Gigabyte gaat naar 5 Gigabyte en een bundel van 5 Gigabyte zal worden vergroot naar 10 Gigabyte.

Goedkoper bellen met T-Mobile

T-Mobile heeft vorige week prijsverlagingen doorgevoerd voor gesprekken vanuit een naar andere EU landen. Sms-berichten versturen is helemaal gratis net zoals het ontvangen van sms-berichten.
Bellen naar EU landen kan tot maximaal 2 uur vanuit de Nederlandse minuten bundel, indien je meer gaat bellen dan 120 minuten ga je het normale buitenland tarief betalen van 0,30 cent per minuut.

Meer prijswijzigingen op komst

Ook Tele 2 zal dit kwartaal prijswijzigingen door gaan voeren die positief zullen zijn voor de consument verwacht simonlyvergelijken.net. Wij sluiten niet uit dat Vodafone ook nog met een prijsverlaging gaat komen, deze tarieven zijn al meer dan een jaar niet aangepast.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *