Simonlyvergelijken.net

Nieuwe klanten van Tele2 krijgen een maand gratis. Dat geldt voor klanten die voor 31 maart een mobiel abonnement afsluiten. De nieuwe klanten betalen ook geen aansluitkosten. De actie geldt zowel voor maandelijks opzegbare contracten als voor tweejarige contracten.

Tele2 uitproberen

Met de gratis maand kunnen nieuwe klanten Tele2 uitproberen. Zo kan er bijvoorbeeld getest worden of de provider genoeg dekking heeft in de gebieden waar de klant veel verblijft. Bevalt de mobiele aanbieder niet, dan kan het abonnement aan het eind van de maand weer beëindigd worden.

Het abonnement kan ook door blijven lopen. De contractvorm blijft dan op ‘maandelijks’ staan, maar kan ook worden omgezet in een tweejarig contract. Voorwaarde voor de actie is wel dat de klant een telefoon heeft die over ondersteuning voor 4G beschikt.

Prijsvechter

Tele2 profileert zich in ons land als prijsvechter. De provider biedt bijvoorbeeld voor 32 euro 100 belminuten of sms-berichten en 24 gigabyte aan dataverkeer. De provider is een nieuwkomer in Nederland.

Doordat de aanbieder een nieuwkomer is, is het voor Tele2 moeilijk nieuwe klanten over de streep te trekken. Daarom komt de provider met allerlei acties. Eentje daarvan is nu dus de actie waarbij nieuwe klanten die voor 31 maart een abonnement afsluiten een gratis maand krijgen.

Enige provider met alleen 4G-netwerk

Volgens het teleocmbedrijf kan het altijd goedkoper zijn dan andere Nederlandse mobiele aanbieders omdat het alleen een 4G-netwerk heeft. Het is ook de enige provider die alleen een 4G-netwerk heeft. Andere providers moeten volgens Tele2 meer uitgeven aan hun netwerk, omdat zij ook nog 2G en 3G in de lucht moeten houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *