Simonlyvergelijken.net

KPN brengt vanaf vandaag nieuwe abonnementen op de markt. Klanten kunnen in de meeste gevallen de bundels zowel in Nederland als in andere EU-landen gebruiken. Bij een enkel abonnement kan de bel-, sms- en databundel zelfs in de Verenigde Staten worden gebruikt.

Zorgeloos

De nieuwe abonnementen met de naam ‘Zorgeloos’ kunnen zowel in Nederland als binnen de Europese Unie worden gebruikt. Verbruik wordt dan uit dezelfde bundel gehaald. KPN komt met vier varianten van ‘Zorgeloos’:

– Zorgeloos Instap: onbeperkt bellen en sms’en + 1 GB in Nederland en de Europese Unie (32,50 euro per maand);
– Zorgeloos Standaard: onbeperkt bellen en sms’en + 5 GB in Nederland en de Europese Unie (37,50 euro per maand);
– Zorgeloos Premium + Spotify: onbeperkt bellen en sms’en + 10 GB in Nederland en de Europese Unie (47,50 euro per maand);
Zorgeloos Premium Plus + Spotify: onbeperkt bellen en sms’en + 20 GB in Nederland, de Europese Unie en de Verenigde Staten (104 euro per maand).

Naast de ‘Zorgeloos’-abonnementen blijven ook de Budget- en Basis-bundels beschikbaar. Daarmee kan de klant 150 of 200 minuten bellen of sms’en. Bij het basisabonnement wordt ook een gigabyte data binnen Nederland geleverd. De bundels kosten 16 en 22,50 euro.

Lagere downloadsnelheid

Wie de databundel in Nederland helemaal verbruikt, kan blijven internetten, maar op een trage verbinding. De downloadsnelheid wordt dan naar beneden gebracht naar 64 kbps.

Gaat de bundel op in het buitenland, dan wordt de databundel helemaal afgesloten. Er kunnen dan geen ongemerkte kosten buiten bundel gemaakt worden.

KPN Compleet

KPN Compleet blijft mogelijk. Daarbij worden televisie, vast internet en vaste telefonie gecombineerd met het mobiele abonnement. In ruil voor het combineren krijgt de klant korting en extra voordelen.

Voor bestaande KPN-klanten verandert er niets, als het abonnement nog niet is afgelopen. Wel kunnen zij profiteren van het nieuwe aanbod. Voor 5 euro per maand extra kunnen zij het gebruik van data in de hele Europese Unie activeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *