Simonlyvergelijken.net

Nederlanders zijn het meest tevreden over de mobiele aanbieder Simyo. Het afgelopen half jaar is die provider het vaakst aangeraden bij familie, vrienden en bekenden. Dat blijkt uit de ‘Word of Mouth’-score van Telecompaper.

Simyo vaakst aangeraden

Van alle Nederlandse providers, is Simyo het afgelopen half jaar het vaakst aangeraden. Dat blijkt uit de zogenaamde ‘Word of Mouth’-score die Telecompaper ieder half jaar publiceert. Die score geeft aan hoe vaak een mobiele aanbieder of een smartphone is aangeraden door klanten en gebruikers van de diensten en producten. De score wordt gebruikt als graadmeter voor de tevredenheid over producten en diensten.

Bij de meting hebben ruim 7500 Nederlanders hun mening gegeven over de mobiele aanbieder waarvan zij klant zijn. 74 procent van de ondervraagden heeft Simyo aanbevolen aan familie, vrienden, kennissen of collega’s. Daarmee heeft de mobiele aanbieder de hoogste Word of Mouth-score van alle Nederlandse mobiele aanbieders

Structureel aan de top

Simyo staat al een flinke tijd aan de top van de scorelijst. 60 procent van de klanten die Simyo aanbevelen, geeft aan zeer tevreden te zijn over de tarieven van de sim only-aanbieder. 44 procent van diezelfde groep geeft aan de provider aan te kunnen bevelen vanwege de kwaliteit van de verbinding. 34 procent vindt dat Simyo de betrouwbaarste provider is.

KPN en T-Mobile

KPN en T-Mobile scoren ook goed in de ranking. Zij zijn te vinden op de tweede en derde positie van de lijst. KPN werd in het afgelopen half jaar door 68 procent van de KPN-klanten aanbevolen. Onder de T-Mobile-klanten werd T-Mobile door 66 procent aanbevolen. Daarmee zien beide providers hun scores stijgen. Een half jaar geleden gaf 66 procent van alle KPN-klanten aan de provider aan te willen bevelen. Dat was toen bij T-Mobile 63 procent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *