Simonlyvergelijken.net

Nog geen twee jaar nadat T-Mobile de dochteronderneming van KPN overnam, haalt de telecomprovider MTV Mobile alweer offline. Dat blijkt uit een persbericht dat eerder deze week naar buiten kwam. De doelgroep van MTV Mobile, die vooral uit jongeren bestaat, werd naar verluidt niet genoeg bereikt en dientengevolge was de dienst niet langer lucratief voor het Duitse moederbedrijf.

De klanten die op dit moment nog wel een abonnement hebben lopen, kunnen dat gewoon uitzitten. Ook als zij support nodig hebben, kunnen zij te allen tijden terecht bij T-Mobile. De laatste nieuwe abonnementen werden woensdag afgesloten; daarna hield die mogelijkheid op met bestaan. Door die maatregel is de naam van MTV Mobile binnen twee jaar uit het straatbeeld verdwenen.

Daar waar T-Mobile aan de ene kant een sim-onlyprovider afstoot, haalt het aan de andere kant weer een oude bekende terug: Ben. De Nederlandse aanbieder was lange tijd onderdeel van verschillende bedrijven voordat het zelfstandig werd, maar keert vanaf 2015 weer terug naar het oude nest. Vanaf dat moment neemt T-Mobile vrijwel alle dienstverlening over, al blijft de naam van Ben gewoon bestaan en functioneren zoals die dat nu ook doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *