Simonlyvergelijken.net

T-Mobile is in de Verenigde Staten van start gegaan met een nieuwe insteek voor telefoonnummers. Met een systeem is het mogelijk om het nummer dat gekoppeld is aan één simkaart te laten verdwijnen. Daardoor wordt het mogelijk een telefoonnummer op meerdere apparaten te gebruiken.

T-Mobile Digits

Het nieuwe systeem van T-Mobile heet ‘DIGITS’. Met dit systeem is het mogelijk om een telefoonnummer op meerdere apparaten te gebruiken. Op die manier is het mogelijk een sms te sturen vanuit een tablet of de telefoon over te laten gaan op een smartphone.

Met Digits kunnen gebruikers een nummer aan vijf verschillende telefoons koppelen. Daarmee kunnen ze bijvoorbeeld een algemeen nummer laten overgaan op alle mobiele telefoons van het huishouden.

Geen meerdere simkaarten meer

Op één telefoon kunnen verschillende nummers aangesloten worden. Daardoor zijn geen extra simkaarten benodigd. Daarmee is Digits ook interessant voor het bedrijfsleven. Werkgevers kunnen telefoonnummers koppelen aan één telefoons. Zou een werknemer vertrekken, dan wordt het nummer teruggeschakeld en blijven de contacten en belhistorie behouden.

Tien dollar

De nieuwe dienst van T-Mobile is in eerste instantie gratis. Klanten kunnen gratis van hun telefoonnummer omschakelen naar een Digit. Voor tien dollar per maand kan er een tweede Digit bijgekocht worden, met ongelimiteerde belminuten en sms’jes.

Het is nog onduidelijk of het systeem ook in Nederland beschikbaar wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *