Simonlyvergelijken.net

Klanten van T-Mobile mogen vanaf 7 december veel meer data in het buitenland verbruiken. De provider maakte vandaag bekend dat het de databundels voor in het buitenland flink gaat vergroten. De bundels gaan niet in prijs omhoog.

Travel & Surf
Het gaat om de zogenaamde ‘Travel & Surf’-abonnementen van T-Mobile. Dat zijn databundels waarbij de klant in het buitenland een bepaalde hoeveelheid data mag gebruiken, tegen een vaste prijs. De mobiele aanbieder biedt nu nog databundels van 20, 50, 250 en 500 MB aan. Die kosten 1,95, 4,95, 14,95 en 24,95 euro per keer dat de bundels worden geactiveerd.

Vanaf 7 december worden de bundels veel groter. De kleinste bundel is 35 MB. Daarna komen bundels van 100, 500 en 1000 MB. De prijs voor data in het buitenland blijft hetzelfde. Voor de twee grootste bundels betekent dit dat ze twee keer zo ruim worden.

Ook buiten de EU meer data
T-Mobile-klanten mogen ook buiten de Europese Unie meer data verbruiken. Voor zone 2 geldt dat T-Mobile vanaf 7 december bundels aanbiedt van 30, 100 en 250 MB. De prijzen daarvoor zijn 4,99, 9,99 of 14,99 euro per keer dat de bundel geactiveerd wordt.

De bundels worden daarmee twee keer zo groot. Onder Zone 2 verstaat T-Mobile Europa, Australië, de Nederlandse Antillen, Marokko, Suriname en de Verenigde Staten.

Zone 3 blijft gelijk
Aan de databundels voor zone 3 verandert niets. De hoeveelheid data en de prijs blijven precies hetzelfde. De provider belooft dat ook voor voor de databundels binnen de EU en in zone 2 de prijzen gelijk blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *