Simonlyvergelijken.net

Wie een iPhone 7 in de voorverkoop bij KPN bestelt, loopt de kans dat een medaillewinnaar van de Olympische Spelen binnenkort voor de deur staat. De medaillewinnaar komt de iPhone dan persoonlijk afleveren

Vrijdag introductie iPhone 7

KPN introduceert vrijdag 9 september de nieuwe iPhone 7. Vanaf 09:01 uur precies zijn de iPhone 7 en iPhone 7 Plus online te bestellen op de website van de mobiele aanbieder. Vanaf 10 uur kunnen klanten het toestel ook bestellen in de winkels.
De provider wilde iets speciaals doen rondom het uitkomen van het nieuwe toestel. Daarom besloot het een campagne op te zetten waarbij één van de medaillewinnaars van de Olympische Spelen in Rio de iPhone afleveren. Ook dat zal op spectaculaire wijze gebeuren.

Nederland als één van de eerste landen

Nederland behoort tot de eerste groep van 25 landen waar de nieuwe iPhones als eerste worden geleverd. De leveringen beginnen in heel Nederland op vrijdag 16 september.

Het toestel is tijdens de voorverkoop bij KPN te bestellen. De provider zal zowel de iPhone 7 als iPhone 7 Plus gaan aanbieden. Wie deze tijdens de voorverkoop bij KPN bestelt, krijgt bij levering als eerste het nieuwe toestel.

Vernieuwingen

De nieuwe iPhone zal geen koptelefoonpoort meer hebben, maar alleen een lightning-aansluiting. Bij de nieuwe iPhone levert Apple ook oordopjes die op deze poort passen. Daarnaast wordt het toestel waterbestendig en is de camera vernieuwd.

Ook de homeknop verdwijnt. Deze wordt vervangen door een drukgevoelige knop die werkt met de Taptic Engine. Het nieuwe toestel is vanaf vrijdag verkrijgbaar, vanaf 909 euro. Voor die prijs is het kleinste model van 32 GB te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *