Simonlyvergelijken.net

Als je liever niet direct voor 1 of 2 jaar aan een bepaalde provider wilt vastleggen is een maandelijks opzegbaar sim only een goede uitkomst.  Op deze manier kun je eerst kijken of de betreffende provider bevalt.

Er zijn een aantal providers die sim only abonnementen aanbieden met een minimale looptijd van 1 maand. Uiteraard kunt u in onze vergelijker gemakkelijk filteren op looptijd van alle abonnementen.  Op dit moment bieden Simyo, Tele2, Youfone, Robin Mobile en Ben maandelijks opzegbare sim only abonnementen aan.

Verschil in maandelijkse prijzen

Voor elk sim only abonnement betaal je een vast maandelijks bedrag. Op het moment dat je een abonnement afsluit voor 1 of 2 jaar dan zijn de maandelijkse kosten over het algemeen iets lager, dit komt doordat de provider meer zekerheid heeft over haar inkomen. Als je een maandelijks opzegbaar abonnement hebt kan je deze altijd opzeggen. Hierdoor is het voor de provider maar de vraag hoelang je klant blijft.

Wanneer een maandelijks opzegbaar abonnement?

Een sim only abonnement die je per maand kan opzeggen is alleen voordelig als je deze minder dan een jaar gebruikt. Dit komt doordat deze abonnementen gemiddeld 35% duurder zijn dan sim only abonnementen met een 1 of 2-jarig contact.

Via onze website kunt u gemakkelijk een sim only vergelijken op deze manier vind u gemakkelijk een passende aanbieding, zodat u nooit teveel betaald voor uw nieuwe sim only abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *