Simonlyvergelijken.net

In navolging van UPC gaat ook KPN een bundel aanbieden waar meerdere mensen uit hetzelfde gezin gebruik van kunnen maken. Ook KPN-dochter Hi gaat de bundels aanbieden, terwijl klanten van andere dochters als Simyo en Telfort buiten de boot vallen. In tegenstelling tot UPC kunnen gebruikers geen direct beroep doen op de gemeenschappelijke bundel, maar kunnen ‘brokken’ MB’s worden uitgewisseld via de eigen app van de provider.

De bundel wordt aangeboden onder de naam Meer Mobiel Voordeel en is vanaf begin december voor zowel KPN- als Hi-klanten aan te schaffen. Nadat de verschillende bundels gekoppeld zijn, kunnen de gebruikers onderling gratis bellen en kan de internetdata in stappen van 50 MB worden uitgewisseld. Gekoppelde abonnementen krijgen een korting van vijf euro per maand op de oorspronkelijke prijs.

Voorheen bood KPN eenzelfde soort bundel aan, al zijn er wel wat verschillen. Zo betrof de korting niet vijf, maar tien euro per deelnemer en werd de eigenaar van de oorspronkelijke overgeslagen in het in mindering brengen van de korting. In de aankomende versie kunnen overigens niet alleen gezinsleden, maar ook andere inwonenden een beroep doen op de speciale regeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *