Simonlyvergelijken.net

KPN gaat vanaf 1 juni nieuwe abonnementen aanbieden, waarbij de databundels worden vergroot. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen straks gebruikmaken van de nieuwe bundels. Dat heeft de provider zelf bekendgemaakt.

KPN wil ‘grote stap maken op gebied van mobiel internet’

Volgens KPN wil de provider ‘een grote stap maken op het gebied van mobiel internet.’ Daarom worden vanaf 1 juni de databundels van zowel bestaande- als nieuwe klanten een stuk groter. Het telecombedrijf wil de grootte van de bundels op zijn minst verdubbelen.

Dat houdt in dat abonnementen verkrijgbaar zijn met databundels tot wel 50 gigabyte per maand. Door gebruik te maken van KPN Compleet, kan de bundel nog eens verdubbeld worden tot 100 gigabyte per maand.

Duurder

De minimale verdubbeling houdt wel in dat de provider de prijzen voor haar twee kleinste abonnementen gaat verhogen. Deze abonnementen worden één tot drie euro duurder. Klanten ontvangen daar wel een dubbele hoeveelheid data voor.

Voor grotere abonnementen houdt in dat de databundel zelfs meer dan verdubbeld wordt. Zo wordt de databundel van 10 gigabyte vergroot naar 25 gigabyte en de databundel van 20 gigabyte wordt zelfs 30 gigabyte groter.

Geen Spotify Premium meer

Tot op heden was Spotify Premium nog standaard onderdeel van de twee grootste abonnementen, maar daar stopt KPN nu mee. In ruil daarvoor krijgen klanten meer data terug.

Wie op dit moment een abonnement heeft bij KPN en daarbij Spotify afnemen, kunnen na 1 juni een nieuw abonnement afsluiten en Spotify als extra optie kiezen. Daarvoor betaalt de klant dan wel 7,50 euro per maand bovenop de abonnementsprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *